Skip to main content

Galleri

Tidigare jobb

Nybyggnation

Planerar du att bygga ett hus, behöver du ett nytt garage eller carport, eller vill du till exempel förstora altanen eller bygga om den med fönster till ett mysigt glashus? Då har du hittat rätt team. Vi utför stora och små byggarbeten från grunden. Vi kommer noggrant att planera och sedan utföra arbeten som vi tar hand om in i minsta detalj.

Vi tillhandahåller tjänster både för enskilda kunder och tillhandahåller underleverantörstjänster för företag på större byggarbetsplatser.

Kakel & Klinker

Badrum, tvättstuga och kök brukar oftast göras med kakel. Här har vi stor erfarenhet av att lägga kakel på golv och väggar. Vi arbetar med kakel i olika storlekar, från små traditionella till stora moderna kakel i storlekarna 60×120 eller 90×90, som gör bland annat ditt badrum till ett avkopplande SPA.

Särskild precision och kunskap krävs alltid vid beklädnad av väggar som innehåller alla möjliga böjar och urtag. Hyllor på badrumsväggar eller duschurtag med plats för tvättredskap är bara två exempel. Vi har erfarenhet av att genomföra tekniskt krävande projekt där det är särskilt viktigt att kakelfogarna görs exceptionellt estetiskt och med hög precision.

Badrum & Bastu

Badrummet är inte bara en plats för daglig toalettbesök, utan också en plats för avkoppling. Redan de gamla romarna byggde badplatser som”Aquae Sulis”, dagens bad i staden Bath i Storbritannien, som de behandlade som unika helgedomar för vila och avkoppling. På klassisk latin fungerade även adjektivet lautus, som betyder “tvättad” eller “badad”, för att beskriva en elegant och raffinerad person.

Bastuns historia är lika gammal. Idag vet vi att människor som använder bastun regelbundet inte bara är mycket friskare fysiskt, utan också har en mycket bättre psykisk kondition.

Vi kommer att färdigställa hela badrum- eller bastuinstallationen åt dig, från professionell isolering (tätning), via professionell kakelläggning, till installation av all apparatur, så att du kan känna dig som på ditt eget privata SPA.

Köks & Möbelmontering

Vi erbjuder montering av kök, garderober och andra möbler från bl.a. IKEA, Marbodal mm. Vi monterar även skräddarsydda möbler.

Vi utför fullständiga implementeringar, bl.a. även hushållsapparatinstallation i skåpen, med upprätthållande av alla normer och säkerhetsstandarder.

Utomhus

Vi utför arbeten som hjälper dig att trivas utomhus.

Planerar du att förstora din terrass eller omsluta den så du kan använda den året runt? Kanske tycker  du att din stuga eller attefallshus behöver renoveras eller byta tak? Kanske har du helt enkelt bestämt dig för att det är dags att bygga en uppfart för bilen och du letar efter ett företag som ska lägga marksten åt dig? Vi hjälper dig med allt externt arbete. Kontakta oss gärna, så pratar vi om dina planer och hela verkställningsprocessen.

Diverse Finarbeten

Vi utför alla möjliga mindre inrednings- och renoveringsarbeten åt dig. Vi kommer att byta ut fönstren, putsa och måla väggarna och vid behov kan vi till och med demontera och bygga om så att du får en rymligare och väl upplyst inomhusdesign.

Vi har erfarenhet av att lägga trä-, laminat- och vinylgolv. Vi tillhandahåller vitmontering, som till exempel byte av toalett eller duschkabin.