Skip to main content

Om oss

Välkomna att prova oss för både stora och små projekt

Om Gamco

Tack vare våra 20 år av byggerfarenhet i Sverige och runtom Europa, tillhandahåller vi professionella tjänster på hög nivå. Oavsett om du planerar att bygga från grunden eller vill renovera en befintlig konstruktion, kommer vi att förse dig med en lösning som optimalt kommer passa just dina behov och kommer anpassas till din budget.

Vi specialiserar oss i badrumsrenoveringar med kakel i stort format, even 60×120, 90×90, som har blivit alltmer populärt de senaste åren.

Jobba med oss

Detaljer och precision

När det kommer till bygg- och slutarbeten är det viktigt att inte bara slutföra projektet i tid, utan framför allt att kvarhålla kvaliteten och precisionen under hela byggverksamhetsprocessen. I varje implementeringsskede säkerställer vi perfektion in i minsta detalj och övervakar processen med stor omsorg.

Vi använder högkvalitativa material och utför därför ett gediget och hållbart jobb, så det tjänar kunden på i många år.

Vid specialiserat arbete behöver du inte söka specialister på egen hand, då vi samarbetar med trogna specialister som jobbar med bland annat ventilations-, VVS-, el- och grävarbeten.

Jobba med oss

Individuell förutsättning

Vi förstår projektens unikhet och erbjuder därför individuella kundlösningar. Vi diskuterar kundens vision så att projektgenomförandet möter dennes individuella behov.

Vi inleder arbetet med en besiktning och en ingående diskussion om uppdragsgivarens förväntningar och behov. Därefter upprättar vi en plan och en projektuppskattning, där vi bestämmer nödvändiga material och tiden för genomförandet. Vi har ständig kontakt med kunden under alla arbetsskeden. Du som kund kan alltid räkna med professionell rådgivning från vår sida och få en skräddarsydd lösning som fungerar bäst för just dig.

Jobba med oss

Lokalt företag

Vi är ett familjeägt lokalt företag beläget i Dalarna som tillhandahåller tjänster till det lokala samhället. Vi arbetar med passion och hanterar varje projekt som om det vore vårt eget. Vi ser alla våra kunder som riktigt bra grannar, och därför vill vi liksom i en bra grannsamverkan, hjälpa till att skapa deras uppfräschade drömhus. Vi vill att människor ska leva bra i vår region!

Jobba med oss

Kontakt

Välkommen till samarbete

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Om du har några bilder, inspirationer eller dokumentation, bifoga dem gärna så vi bättre kan förstå dina behov och diskutera dem under hembesöket.

073-593 69 44
072-304 87 08